Matrac HOTLINE (minden nap 10-18 óráig)
+36 (20) 662-8183
Ha 250 000 Forint értékű termék kerül a kosarába kedvezményt kap!
Belépés Regisztráció Elfelejtett jelszó
  Hírek Akciók Outlet Vásárlás menete Márkaboltok Kapcsolat Fiók Kosár0

 


 

Hírek

Szerezze be nálunk biomatracát, kókuszmatracát, gyerekmatracát.

Sok kérdés merülhet fel, ha az ember matracot szeretne vásárolni. Honnan vásároljuk a matracot? Hol lehet olcsón jó minőségű matracot találni?

Milyen típusú matrac a legjobb nekünk egészségügyi szempontból? Hol lehet kapni egy bizonyos típusú egészségkímélő matracot?

 
Mielőtt még az első szembejövő bútorboltba mennénk (mondván úgyis ott a legolcsóbb minden), jobb, ha tudjuk, van olyan üzlet, ahol ergonomikus matracokat tudunk vásárolni, méghozzá anélkül, hogy nagyon leapasztanánk a pénztárcánk tartalmát.
 
Ilyen üzlet a Matrac Sztár. Kifejezetten hálószobabútorokra, azon belül is főleg matracokra szakosodtunk és szerencsére egy-egy különlegesebb, egészségkímélőbb matracunk is olcsó. Időről időre fantasztikus akciókkal kedveskedünk Önöknek, akár 40-50%-os kedvezményekkel egyes termékekre, vagy vásárlási összeghez kötött kedvezményekkel.
 
Rengetegféle gerinckímélő, ergonomikus matracot tartunk raktáron. Sztártermékeink a memory matracok, amelyek tökéletes testsúly egyenletes elosztódását eredményező, légáteresztő anyagukról, memóriahabjukról híresek, és amelyek bizonyítottan csökkentik az ízületi problémákat, és a gerincfájdalmakon is segítenek.
 
 
Biomatrac is szép számmal található nálunk, többféle keménységben, hiszen nyilván minden szervezetnek másféle keménységű matrac a megfelelő. Ezek a biomatracok egyben kókuszmatracok is, hiszen az alvásra remek hatást gyakorló kókuszrost képezi a matrac belsejét. Mindezek nagyon kényelmes és egészséges fekvést biztosítanak.
 
De ezenkívül, a teljesség igénye nélkül, árusítunk bonellrugós, táskarugós, illetve vákuummatracokat is. Tekintettel a gyermekek egészségére és alvási szokásaira, kifejezetten gyerekeknek is található biomatracok.
 

 

NULL

2019-02-22 < Vissza
 : 
 : 
 :