Matrac HOTLINE (minden nap 10-18 óráig)
+36 (20) 662-8183
Ha 250 000 Forint értékű termék kerül a kosarába kedvezményt kap!
Belépés Regisztráció Elfelejtett jelszó
  Hírek Akciók Outlet Vásárlás menete Márkaboltok Kapcsolat Fiók Kosár0

 


 

Hírek

Kánikulában is jól aludni?

Bár a kényelem a legfontosabb, a matracok szellőzése sem elhanyagolható tényező.

A matracok szellőzése nem elsődleges szempont a kiválasztásnál. Inkább arra figyel mindenki, hogy a fekhely kényelmes legyen, megfelelő komfortot biztosítson. Jól is van ez így, hiszen ez a legfontosabb, de ne felejtsük el, hogy a megfelelő komfortérzethez hozzátartozik az is, hogy a matrac jól szellőzzön.

 

Egy forró kánikulai napon a világ legkényelmesebb matraca sem biztosít nyugodt pihenést, ha nem képes elvezetni a testhőt. A megfelelő alvásklíma a nyugodt pihenés alapja.

 

De mire is kell figyelnünk akkor a szellőzést figyelembe véve?

Hiszen a matracok alapanyagai sokfélék, a hőelvezető képességük is különbözik. Szerencsére nem kell hosszas előtanulmányokat folytatni a jó döntés meghozatala előtt. Értékesítőink örömmel nyújtanak felvilágosítást az alapanyagok tulajdonságairól. Mivel az okos kereskedő elégedett ügyfeleket szeretne, teljes és részletes tájékoztatást fog kapni.

 

A legfontosabb kérdések a következőek:

- az alapanyagok melyen légáteresztő képességgel rendelkeznek?

- a matrac huzata mennyit javít az alváskomforton?

- milyen ágyrács javasolt és ez mennyiben befolyásolja a szellőzést?

 

Akkor sem kell elkeserednie, ha már meglévő matraca rosszul szellőzik, úgy érzi túlságosan meleg. Egy matracvédő, amely gumis sarkaival szilárdan rögzíthető a matrac felszínére, nagyon sokat segíthet a jó alvásklíma elérésében. Steppelt vatelin töltete megakadályozza hogy az emberi testből éjszakánként természetes módon kipárolgó nedvesség a matracba kerüljön, a matrac felszíne és a matracvédő között létrejövő légáramlás pedig a jó hőérzet elérésében nyújt támogatást. 

2018-07-25 < Vissza
 : 
 : 
 :