Matrac HOTLINE (minden nap 10-18 óráig)
+36 (20) 662-8183
Ha 250 000 Forint értékű termék kerül a kosarába kedvezményt kap!
Belépés Regisztráció Elfelejtett jelszó
  Hírek Akciók Outlet Vásárlás menete Márkaboltok Kapcsolat Fiók Kosár0

 


 

Hírek

Reflux párnánk érkezett!

Néhány tény a refluxról és pár tipp a probléma leküzdésére.

2019-02-24 Bővebben >

Szerezze be nálunk biomatracát, kókuszmatracát, gyerekmatracát.

Sok kérdés merülhet fel, ha az ember matracot szeretne vásárolni. Honnan vásároljuk a matracot? Hol lehet olcsón jó minőségű matracot találni?

Milyen típusú matrac a legjobb nekünk egészségügyi szempontból? Hol lehet kapni egy bizonyos típusú egészségkímélő matracot?

 
Mielőtt még az első szembejövő bútorboltba mennénk (mondván úgyis ott a legolcsóbb minden), jobb, ha tudjuk, van olyan üzlet, ahol ergonomikus matracokat tudunk vásárolni, méghozzá anélkül, hogy nagyon leapasztanánk a pénztárcánk tartalmát.
 
Ilyen üzlet a Matrac Sztár. Kifejezetten hálószobabútorokra, azon belül is főleg matracokra szakosodtunk és szerencsére egy-egy különlegesebb, egészségkímélőbb matracunk is olcsó. Időről időre fantasztikus akciókkal kedveskedünk Önöknek, akár 40-50%-os kedvezményekkel egyes termékekre, vagy vásárlási összeghez kötött kedvezményekkel.
 
Rengetegféle gerinckímélő, ergonomikus matracot tartunk raktáron. Sztártermékeink a memory matracok, amelyek tökéletes testsúly egyenletes elosztódását eredményező, légáteresztő anyagukról, memóriahabjukról híresek, és amelyek bizonyítottan csökkentik az ízületi problémákat, és a gerincfájdalmakon is segítenek.
 
 
Biomatrac is szép számmal található nálunk, többféle keménységben, hiszen nyilván minden szervezetnek másféle keménységű matrac a megfelelő. Ezek a biomatracok egyben kókuszmatracok is, hiszen az alvásra remek hatást gyakorló kókuszrost képezi a matrac belsejét. Mindezek nagyon kényelmes és egészséges fekvést biztosítanak.
 
De ezenkívül, a teljesség igénye nélkül, árusítunk bonellrugós, táskarugós, illetve vákuummatracokat is. Tekintettel a gyermekek egészségére és alvási szokásaira, kifejezetten gyerekeknek is található biomatracok.
 

 

2019-02-22 Bővebben >
1
 : 
 : 
 :